YENİ NESİL İNCİ SİSTEMİ KULLANIMI VE ÖZELLİKLERİ

2013-09-10 15:10:00

Değerli Kullanıcılar,

İnci sistemimiz 4.6 Sürümünden itibaren eski tür teçhizat yuvalarına yerleşim özelliğinden sıyrılıp , envanter içinde ayrı bir sekme içinde yer almaktadır.Şimdi yeni nesil inci sistemimiz hakkında merak edilen ve sıkça sorulan soruları cevaplayalım ... 

Soru 1: Bu sürümde inciler öğelerde görünmüyor . Peki bu incileri nerede görebilirim ?
Cevap: Yeni sistemle birlikte incilerimize ulaşmak için sırt çantamızı açıyoruz ve envanterimizin çevresindeki kutucuklardan inci sistemi kutucuğumuzu görüyoruz. Bu kutucuk aracılığı ile incilerimizi görebilir ve incilerimizle ilgili işlemleri gerçekleştirebiliriz.

Soru 2: Buradaki yuvalara incilerimi nasıl yerleştireceğim ? saldırı incimi nitelik incilerimi ve savunma incilerimi neye göre yerleştireceğim ?
Cevap:  Yarım daire şeklinde sıralanmış 9 yuva nitelik incilerimiz için ayrılmıştır. Ortada bulunan yuvalar ise bir saldırı incisi ve 2 savunma incisi için ayrılmıştır.

Soru 3: Matkap yuvalarıma ne oldu ? Matkap kullandığım yuvalarıma nereden ulaşabilirim ? Matkap yuvalarıma koyduğum incilerimi nereye yerleştireceğim ?
Cevap: Matkap yuvalarımız yine aktiftir. Matkap yuvalarımızı açmak ve matkap yuvalarımıza inci yerleştirmek için yine sırt çantasındaki inci bölümümüze geliyoruz ve alt bölümde yer alan 6 tane yuvayı matkap yuvası olarak kullanıyoruz.

Soru 4: İncilerimin özelliklerini ve ne kadar değer verdiğini nasıl öğrenebilirim ?
Cevap: İncilerimizin değerlerini görmek için fare imlecini istediğimiz incinin üzerine getirmemiz yeterlidir.

Soru 5: Yeni inci sisteminde incilerimi yükseltebileceğimi duydum bunu nasıl yapabilirim İnciler nasıl yükseltilir ?
Cevap: İnci sisteminde incilerimizin hemen sağında bir boş yuva mevcuttur yükseltmek istediğimiz incilerimizi buraya bırakıp sentezleme yöntemi ile kullanmadığımız incileri feda edip incilerimizin yükselmesine katkı sağlayabiliriz.

Yükseltmede ne kadar artacağını görmemiz mümkün (tıpkı güçlendirme sistemideki gibi)

Soru 6: İnci yükseltme için sentezlemeyi nasıl yapabiliriz ? Kriterleri nelerdir ?
Cevap: İncimizin seviyesini artırmak için sentezleme sistemini kullanacağımızı söylemiştik bunun nasıl yapıldığına bakalım. Bu 2 şekilde yapılabilmektedir.
Sentezleme butonu

Sentezleme butonumuzun dışında toplu şekilde oluştur butonumuzda bu iş için kısayol butonudur.İsterseniz güçlendirmek istediğiniz incinizi güçlendirme yuvasına koyduktan sonra bu buton aracılığı ile tek seferde kullanmadığınız tüm incilerinizi feda edebilirsiniz.

Gördüğümüz gibi yükseltmek istediğimiz incimiz sentezlemeler sonrası seviye değeri bir nebze yükselmiştir. Bu şekilde seviyesini artırabiliriz.Sabır gerektiren bir iş ama günler geçtikçe bu sistem sayesinde muazzam güçlere ulaşmak mümkün.

Soru 7: İncilerimizi yükseltmek için belli bir kıstlama varmı yani 11 level inciyi yüksetmek için 11 level inciyi kullanabilirmiyiz ya da daha yüksek veya daha düşük seviyede incilermi gereklidir ?
Cevap: İncilerimizi yüksetmek için tek bir kısıtlama vardır bir inciyi yüksetmek için kendi seviyesinden düşük incileri feda edebilirsiniz. Aynı seviyedeki ve kendinden yüksek seviyedeki incileri bir incinin seviyesini yüksetmek için kullanabilirsiniz.

Soru 8: İnci sisteminde aşağıda küreler bulunmakta ve sürekli yanıp sönmekte bu kürelerin işlevi nedir ? ne işe yaramaktadırlar ?
Cevap: İnci sistemindeki bu küreler rasgele inci almak için kullanılır. Bu küreler ihtiyacınız olduğunda size belirli bir kupon karşılığı rasgele inci vermektedir. Bu incileri değerine göre dilerseniz yuvalarınız da kullanabilir dilerseniz de sentez yoluyla incilerinizin yükselmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Soru 9: Kilitli/Kilitsiz Butonu ne işe yaramaktadır. İşlevi nelerdir ?
Cevap: Bu buton aracılığı ile incilerimizi kilitleyebiliriz. Kilitlediğimiz incileri silemeyiz ve sentezlemede kullanamayız böylece inci kayıplarımızı engelleyebiliriz. 

İnci sistemimiz ile ilgili en sık sorulan sorular bu şekildedir. Yeni inci sistemimiz sayesinde savaşma gücümüzü eskisine göre daha çok ve daha hızlı şekilde artırmamız mümkün olacaktır. İnci sistemi ile ilgili bunlar dışında merak ettiğiniz bir durum söz konusu olduğunda forumumuzu ziyaret ederek ekibimize sorularınızı yöneltebilirsiniz.


Giriş Durumunuz değiştirilmiş gibi görünüyor. Lütfen sayfayı yenileyiniz
Tamam